Warmtepompboilers
Bel ons
E-mail sturen

DB&W Technics

3,9Out of 5 starsWarmtepompboilersWarmtepompboilersWarmtepompboilersWarmtepompboilers

Overall rating out of 16 Google reviews

Warmtepompboilers Warmtepompboilers

Jan Vranken
WarmtepompboilersWarmtepompboilersWarmtepompboilersWarmtepompboilersWarmtepompboilers3 months ago

Via een goede kameraad bij DB&W terechtgekomen. Duidelijke offerte, topproducten en zeer proper en correct geïnstalleerd. Dik tevreden van deze firma!

Warmtepompboilers Warmtepompboilers

pascal peeters
WarmtepompboilersWarmtepompboilersWarmtepompboilersWarmtepompboilersWarmtepompboilers4 months ago

Correct team! Duidelijk ervaren team… Professioneel, efficiënt, betrokken. Zeer proper afgewerkt en achtergelaten. Geen opmerkingen…!

Warmtepompboilers Warmtepompboilers

Tom Goossens
WarmtepompboilersWarmtepompboilersWarmtepompboilersWarmtepompboilersWarmtepompboilers5 months ago

Toen ik besliste om zonnepanelen te installeren, informeerde ik bij mijn buur Christophe. Hij had die van hem door DB&W Technics laten installeren. Dus besloot ik om die firma te bellen. Vanaf dat moment startte een vlekkeloos parcours: offerte, installatie, nazorg ... Alles verliep tiptop. Deze firma is een aanrader als je zonnepanelen wil installeren.

Warmtepompboilers Warmtepompboilers

Bruno Reynders
WarmtepompboilersWarmtepompboilersWarmtepompboilersWarmtepompboilersWarmtepompboilers5 months ago

Wij lieten zonnepanelen en airco plaatsen door DB&W Technics. Wij kregen gedetailleerde vrijblijvende informatie en een correcte prijsofferte. Dit schepte vertrouwen. De installatie werd naar onze wensen op de afgesproken data zeer proper uitgevoerd door ervaren, vriendelijke en professionele installateurs die alles kraaknet achterlieten. Wij zijn super tevreden. Een echte aanrader! Dank aan al de medewerkers van DB&W Technics.

Warmtepompboilers Warmtepompboilers

Jeroen Mertens
WarmtepompboilersWarmtepompboilersWarmtepompboilersWarmtepompboilers6 months ago

Duidelijke uitleg en informatie, tot in de details, daarna zeer vlotte en goede plaatsing door vriendelijke en gemotiveerde mensen. Tot nu toe werkt alles naar behoren. Aanrader!

Warmtepompboilers Warmtepompboilers

Cyril Hendriks
WarmtepompboilersWarmtepompboilersWarmtepompboilersWarmtepompboilersWarmtepompboilers7 months ago

Zeer vriendelijk en netjes afgewerkte warmtepomp installatie. Denkt actief mee en komt met goede suggesties ten aanzien van plaatsing. Kleine problemen die na installatie opduiken worden ook snel opgepakt en opgelost.

Warmtepompboilers Warmtepompboilers

Bailey Butts (Philip)
Warmtepompboilers11 months ago

Toen ik mijn vorige woning verkocht was ik met de kopers overeen gekomen dat, als er schade zou zijn aan de zonnepanelen (er was een brand geweest), ik zou tussenkomen in de herstelling. Toen ze dus wel degelijk niet naar behoren functioneerden, kreeg ik een offerte van maar liefst 387 euro van deze firma om te zoeken naar het probleem, niet om het op te lossen. Ik heb er een andere technieker naartoe gestuurd en die ontdekte dat er één kabeltje was doorgeknipt. De heren van deze firma hebben dat dus niet willen of kunnen zien, trek zelf uw conclusies. De offerte opstellen ging vlotter!

Warmtepompboilers Warmtepompboilers

Ben Keersmaekers
WarmtepompboilersWarmtepompboilersWarmtepompboilersWarmtepompboilersWarmtepompboilersa year ago

Als je verstandig wil investeren laat je je best deskundig informeren. Bij DB&W Technics moet je zijn voor de beste oplossing, échte slimme oplossingen. Niet als je gewoon op zoek bent naar de goedkoopste of de beste praatjesmaker, die vind je elders genoeg. Hier heb je de garantie dat je van bij het eerste contact met enkel juiste informatie geholpen bent. Bovendien stopt de service niet na het betalen van de factuur, de uitstekende service en dienst na-verkoop (waar je eigenlijk geen beroep op moet doen), blijft bereikbaar en zorgt steeds voor een gepaste oplossing. Kans dat wij DB&W aanbevelen? 200%!

Goede service en vooral een uitgebreide voorstelling over welke zonnepanelen,ligging van je dak en de opbrengst van je panelen en bovenal de goede en snelle plaatsing door Loïc en Shana een compatibel koppel.Wij zijn tot nu toe zeer tevreden hoe alles is verlopen.

Warmtepompboilers Warmtepompboilers

Jo
Warmtepompboilersa year ago

Rare denkwijze van de zaakvoerder. Omdat ik andere offertes heb van een 'minder' goed merk vind hij het opeens niet meer interessant om langs te komen. Hij wou bellen om een uur vroeger te komen maar opeens is hij al de andere kant op aan het rijden. Maar blijkbaar ben ik niet de enige die dit soort reacties heeft gekregen.

Warmtepompboilers

Wat is een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler is een innovatief toestel dat, net als een koelkast, warmte uit de omgeving haalt en deze benut om water te verwarmen.

In plaats van het koelen van producten, zoals een koelkast doet, keert een warmtepompboiler het proces om en gebruikt de onttrokken warmte om het water in uw woning op te warmen.

Dit maakt het een milieuvriendelijke en energiezuinige optie voor huishoudelijke warmwatervoorziening.

Bij DB&W Technics kiezen we ervoor om uitsluitend te werken met de uitestekende kwaliteit van Stiebel-eltron en Panasonic warmtepompboilers.

Voordelen van een warmtepompboiler:


 • Energie-efficiëntie: Dankzij het gebruik van omgevingswarmte verbruikt een warmtepompboiler aanzienlijk minder elektriciteit dan conventionele elektrische boilers.

 • Duurzaamheid: In plaats van te vertrouwen op fossiele brandstoffen, haalt het systeem zijn energie uit de hernieuwbare bron die lucht is.

 • Lagere energiekosten: Hoewel de aanschafkosten hoger kunnen zijn dan die van traditionele boilers, worden deze kosten vaak gecompenseerd door lagere maandelijkse energierekeningen.

 • Vermindering van CO2-uitstoot: Door minder afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen, draagt de installatie van een warmtepompboiler bij aan het verkleinen van uw ecologische voetafdruk.

Welke warmtepompboiler kiezen?

Welke warmtepomp kiest u het best? Draagt u net als wij graag zorg voor het milieu? Overweeg dan een sanitaire warmtepompboiler, het zuinige alternatief voor een elektrische boiler.
DB&W Technics installeert de tweede generatie toestellen bij u thuis.

Je warmtepompboiler combineren met een airco en zonnepanelen?

Een warmtepompboiler vormt een uitstekende aanvulling op een airconditioningssysteem, omdat het warmte uit de omgevingslucht haalt om water te verwarmen. Dit systeem biedt het hele jaar door efficiënt warm water, zelfs tijdens de koudere maanden, en doet dit zonder excessief energieverbruik.

Bovendien leidt het gebruik van een warmtepompboiler tot lagere energiekosten omdat het aanzienlijk minder elektriciteit verbruikt dan traditionele boilers. Daarnaast draagt de installatie ervan bij aan een verminderd gasverbruik, waardoor je minder afhankelijk wordt van fluctuerende gasprijzen en bijdraagt aan een duurzamere levensstijl.

Door een warmtepompboiler te koppelen aan zonnepanelen, gebruik je zelf opgewekte, groene energie voor je warmwaterbehoeften, waardoor je onafhankelijk wordt van fossiele brandstoffen.
Warmtepompboilers
Welke warmtepompboiler u kiest, hangt af van een aantal zaken: kwaliteit, performantie, duurzaamheid. De ervaren fabrikant Stiebel-eltron springt er op alle vlakken uit. Met oerdegelijke warmtepomptechnieken uit Duitsland leveren we u en uw gezin écht kwaliteit.
Warmtepompboilers

Welke zwembadwarmtepomp toepassen voor jullie zomer vol zwemplezier:

Panasonic
Wellicht gekend van de elektronica, maar daarom niet een te onderschatten airco fabrikant.

Panasonic biedt een reeks lucht-water warmtepompboilers aan onder de merknaam "Aquarea."

Deze warmtepompboilers zijn ontworpen voor verwarming, koeling en het produceren van warm water in zowel residentiële als commerciële toepassingen.
Warmtepompboilers
Hier zijn enkele belangrijke voordelen van de Aquarea lucht-water warmtepompboilers van Panasonic:

 1. Energie-efficiëntie: Aquarea warmtepompboilers kunnen tot 80% van de benodigde warmte-energie uit de omgevingslucht halen, wat ze zeer energiezuinig maakt.

 2. Kostenbesparingen: Het gebruik van een Aquarea warmtepompboiler kan leiden tot aanzienlijke besparingen op energierekeningen, met mogelijke besparingen tot €1100 per jaar in vergelijking met conventionele elektrische verwarmingssystemen.

 3. Diverse Oplossingen: Panasonic biedt een breed scala aan Aquarea-modellen om aan verschillende verwarmingsbehoeften te voldoen. Dit omvat modellen met hoge prestaties, units ontworpen voor extreem lage temperaturen en modellen geschikt voor woningen met traditionele hoogtemperatuurradiatoren.

 4. Milieuvriendelijke Voordelen: Aquarea warmtepompboilers dragen bij aan een milieuvriendelijkere en koolstofvrije samenleving door comfort, efficiëntie en lage energiekosten te bieden, zelfs bij extreme buitentemperaturen.

 5. Compacte Opties: Panasonic biedt ook compacte units, zoals de Aquarea All in One Compact unit, die ruimte besparen en afmetingen hebben vergelijkbaar met standaard huishoudelijke apparaten.

 6. Compatibiliteit met Fotovoltaïsche Panelen: Sommige Aquarea-modellen kunnen synchroniseren met fotovoltaïsche panelen voor verbeterde energie-efficiëntie.


Warmtepompboilers
Warmtepompboilers

FAQ over Warmtepompboilers

Voor de meeste huishoudens is een warmtepompboiler een uitstekende keuze, zolang er voldoende ruimte is voor installatie en er een goede luchtcirculatie is.

Hoewel de exacte kosten variëren afhankelijk van het gebruik en de energieprijzen, zijn de operationele kosten over het algemeen lager dan die van traditionele boilers vanwege de hogere energie-efficiëntie.

Met goed onderhoud kan een warmtepompboiler gemiddeld 10 tot 15 jaar meegaan.

Wat mensen zeggen over DB&W Technics

Zonnepanelen kopen? Als installateur van zonnepanelen zorgen we voor een kwaliteitsvolle installatie en zijn we daarnaast bereikbaar voor iedereen die hulp nodig heeft met onderhoud & herstellingen van zonnepanelen.

Vandaag zijn ze bij ons de zonnepanelen komen plaatsen. ALLES is zeer professioneel verlopen.Van de verkoper tot de plaatsers is alles zeer uitgestippeld gebeurd. Ons hoed af voor Nico(plaatser) en... read more

Warmtepompboilers Olivia Uzun
oktober 12, 2020
Warmtepompboilers
Jan Vranken
Via een goede kameraad bij DB&W terechtgekomen. Duidelijke offerte, topproducten en zeer proper en correct geïnstalleerd. Dik tevreden van deze firma!
Warmtepompboilers
pascal peeters
Correct team! Duidelijk ervaren team… Professioneel, efficiënt, betrokken. Zeer proper afgewerkt en achtergelaten. Geen opmerkingen…!
Warmtepompboilers
Tom Goossens
Toen ik besliste om zonnepanelen te installeren, informeerde ik bij mijn buur Christophe. Hij had die van hem door DB&W Technics laten installeren. Dus besloot ik om die firma te bellen. Vanaf dat moment startte een vlekkeloos parcours: offerte, installatie, nazorg ... Alles verliep tiptop. Deze firma is een aanrader als je zonnepanelen wil installeren.
Warmtepompboilers
Bruno Reynders
Wij lieten zonnepanelen en airco plaatsen door DB&W Technics. Wij kregen gedetailleerde vrijblijvende informatie en een correcte prijsofferte. Dit schepte vertrouwen. De installatie werd naar onze wensen op de afgesproken data zeer proper uitgevoerd door ervaren, vriendelijke en professionele installateurs die alles kraaknet achterlieten. Wij zijn super tevreden. Een echte aanrader! Dank aan al de medewerkers van DB&W Technics.
Warmtepompboilers
Jeroen Mertens
Duidelijke uitleg en informatie, tot in de details, daarna zeer vlotte en goede plaatsing door vriendelijke en gemotiveerde mensen. Tot nu toe werkt alles naar behoren. Aanrader!
Warmtepompboilers
Cyril Hendriks
Zeer vriendelijk en netjes afgewerkte warmtepomp installatie. Denkt actief mee en komt met goede suggesties ten aanzien van plaatsing. Kleine problemen die na installatie opduiken worden ook snel opgepakt en opgelost.
Warmtepompboilers
Ben Keersmaekers
Als je verstandig wil investeren laat je je best deskundig informeren. Bij DB&W Technics moet je zijn voor de beste oplossing, échte slimme oplossingen. Niet als je gewoon op zoek bent naar de goedkoopste of de beste praatjesmaker, die vind je elders genoeg. Hier heb je de garantie dat je van bij het eerste contact met enkel juiste informatie geholpen bent. Bovendien stopt de service niet na het betalen van de factuur, de uitstekende service en dienst na-verkoop (waar je eigenlijk geen beroep op moet doen), blijft bereikbaar en zorgt steeds voor een gepaste oplossing. Kans dat wij DB&W aanbevelen? 200%!
Warmtepompboilers
patrick vanderhoeven
Goede service en vooral een uitgebreide voorstelling over welke zonnepanelen,ligging van je dak en de opbrengst van je panelen en bovenal de goede en snelle plaatsing door Loïc en Shana een compatibel koppel.Wij zijn tot nu toe zeer tevreden hoe alles is verlopen.
Warmtepompboilers
Monteur gezocht? U kan bij ons terecht voor:
 • Plaatsing van PV-installaties
 • Zonnepanelen reinigen
 • Controle van zonnepanelen
 • Zonnepanelen & omvormers herstellen
 • Coating voor zonnepanelen
 • Plaatsing van laadpalen
 • Plaatsing van thuisbatterijen
 • Plaatsing van warmtepompboilers
 • Plaatsing van airconditioning
Wij zijn actief in de regio's Limburg, Antwerpse Kempen
en Vlaams-Brabant.

Heeft u een project voor ons?

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.
Vandermarckestraat 43B
3560 Lummen (Limburg)
Yves De Bruycker
0495 36 26 99
BTW
BE0812.717.369
Copyright © DB&W TECHNICS • Privacy & cookies SitemapRegioWebsites
×