Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?
Bel ons
E-mail sturen

DB&W Technics

3,9Out of 5 starsWelk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?

Overall rating out of 16 Google reviews

Welk bevestigingsysteem heb ik nodig? Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?

Jan Vranken
Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?3 months ago

Via een goede kameraad bij DB&W terechtgekomen. Duidelijke offerte, topproducten en zeer proper en correct geïnstalleerd. Dik tevreden van deze firma!

Welk bevestigingsysteem heb ik nodig? Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?

pascal peeters
Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?4 months ago

Correct team! Duidelijk ervaren team… Professioneel, efficiënt, betrokken. Zeer proper afgewerkt en achtergelaten. Geen opmerkingen…!

Welk bevestigingsysteem heb ik nodig? Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?

Tom Goossens
Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?5 months ago

Toen ik besliste om zonnepanelen te installeren, informeerde ik bij mijn buur Christophe. Hij had die van hem door DB&W Technics laten installeren. Dus besloot ik om die firma te bellen. Vanaf dat moment startte een vlekkeloos parcours: offerte, installatie, nazorg ... Alles verliep tiptop. Deze firma is een aanrader als je zonnepanelen wil installeren.

Welk bevestigingsysteem heb ik nodig? Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?

Bruno Reynders
Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?5 months ago

Wij lieten zonnepanelen en airco plaatsen door DB&W Technics. Wij kregen gedetailleerde vrijblijvende informatie en een correcte prijsofferte. Dit schepte vertrouwen. De installatie werd naar onze wensen op de afgesproken data zeer proper uitgevoerd door ervaren, vriendelijke en professionele installateurs die alles kraaknet achterlieten. Wij zijn super tevreden. Een echte aanrader! Dank aan al de medewerkers van DB&W Technics.

Welk bevestigingsysteem heb ik nodig? Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?

Jeroen Mertens
Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?6 months ago

Duidelijke uitleg en informatie, tot in de details, daarna zeer vlotte en goede plaatsing door vriendelijke en gemotiveerde mensen. Tot nu toe werkt alles naar behoren. Aanrader!

Welk bevestigingsysteem heb ik nodig? Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?

Cyril Hendriks
Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?7 months ago

Zeer vriendelijk en netjes afgewerkte warmtepomp installatie. Denkt actief mee en komt met goede suggesties ten aanzien van plaatsing. Kleine problemen die na installatie opduiken worden ook snel opgepakt en opgelost.

Welk bevestigingsysteem heb ik nodig? Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?

Bailey Butts (Philip)
Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?11 months ago

Toen ik mijn vorige woning verkocht was ik met de kopers overeen gekomen dat, als er schade zou zijn aan de zonnepanelen (er was een brand geweest), ik zou tussenkomen in de herstelling. Toen ze dus wel degelijk niet naar behoren functioneerden, kreeg ik een offerte van maar liefst 387 euro van deze firma om te zoeken naar het probleem, niet om het op te lossen. Ik heb er een andere technieker naartoe gestuurd en die ontdekte dat er één kabeltje was doorgeknipt. De heren van deze firma hebben dat dus niet willen of kunnen zien, trek zelf uw conclusies. De offerte opstellen ging vlotter!

Welk bevestigingsysteem heb ik nodig? Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?

Ben Keersmaekers
Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?a year ago

Als je verstandig wil investeren laat je je best deskundig informeren. Bij DB&W Technics moet je zijn voor de beste oplossing, échte slimme oplossingen. Niet als je gewoon op zoek bent naar de goedkoopste of de beste praatjesmaker, die vind je elders genoeg. Hier heb je de garantie dat je van bij het eerste contact met enkel juiste informatie geholpen bent. Bovendien stopt de service niet na het betalen van de factuur, de uitstekende service en dienst na-verkoop (waar je eigenlijk geen beroep op moet doen), blijft bereikbaar en zorgt steeds voor een gepaste oplossing. Kans dat wij DB&W aanbevelen? 200%!

Goede service en vooral een uitgebreide voorstelling over welke zonnepanelen,ligging van je dak en de opbrengst van je panelen en bovenal de goede en snelle plaatsing door Loïc en Shana een compatibel koppel.Wij zijn tot nu toe zeer tevreden hoe alles is verlopen.

Welk bevestigingsysteem heb ik nodig? Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?

Jo
Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?a year ago

Rare denkwijze van de zaakvoerder. Omdat ik andere offertes heb van een 'minder' goed merk vind hij het opeens niet meer interessant om langs te komen. Hij wou bellen om een uur vroeger te komen maar opeens is hij al de andere kant op aan het rijden. Maar blijkbaar ben ik niet de enige die dit soort reacties heeft gekregen.

BEVESTIGINGSSYSTEMEN

Welk systeem past bij mijn huis?
Speel op safe en klop aan bij DB&W Technics.
Kwalitatieve zonnepanelen plaatsen, is één ding. Die fragiele zonnepanelen veilig op uw dak bevestigen, is een ander verhaal.

Zonnepanelen voor een schuin dak met pannen of leien
Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?
Zoekt u zonnepanelen voor een schuin dak met leien?
Dan krijgt u een speciale behandeling!
DB&W biedt de veilige optie: Schletter.
We schroeven de panelen in met haken op uw schuin dak.
Hoogteverschillen of hobbels? Schletter gebruikt verstelbare haken om de zonnepanelen voor uw schuine dak naadloos te installeren.

Ja, ook voor schuine daken met pannen.
Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?
Zonnepanelen voor een plat dak
Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?
Kwalitatieve zonnepanelen plaatsten is één ding.

Die fragiele zonnepanelen veilig op uw dak bevestigen, is een ander verhaal. Speel op safe en klop aan bij DB&W Technics.

Zoekt u zonnepanelen voor een plat dak?
We helpen u om zoveel mogelijk zon te vangen door de FLATFIX Fusion oplossingen.
Bovendien plaatsen we de zonnepanelen op uw plat dak zonder uw dakbedekking te verstoren of in de verre toekomst mogelijk te beschadigen.
Flatfix Fusion zorgt voor een gehele scheiding tussen uw dakbedekking en de geplaatste zonnepanelen, zorgeloos comfort welk surplus gezien mag worden.
Bovenop geniet u van een garantie van 20 jaar op deze draagstructuur

DB&W plaatst de zonnepanelen op uw platte dak met een hellingsgraad van 5 tot 35 graden.

Daarbij zoeken we het precieze evenwicht tussen:

 • het karakter van uw woning in stand houden

 • het dakoppervlak zo efficiënt mogelijk gebruiken
Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?
Blogberichten met betrekking tot zonnepanelen

Wat mensen zeggen over DB&W Technics

Zonnepanelen kopen? Als installateur van zonnepanelen zorgen we voor een kwaliteitsvolle installatie en zijn we daarnaast bereikbaar voor iedereen die hulp nodig heeft met onderhoud & herstellingen van zonnepanelen.

Vandaag zijn ze bij ons de zonnepanelen komen plaatsen. ALLES is zeer professioneel verlopen.Van de verkoper tot de plaatsers is alles zeer uitgestippeld gebeurd. Ons hoed af voor Nico(plaatser) en... read more

Welk bevestigingsysteem heb ik nodig? Olivia Uzun
oktober 12, 2020
Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?
Jan Vranken
Via een goede kameraad bij DB&W terechtgekomen. Duidelijke offerte, topproducten en zeer proper en correct geïnstalleerd. Dik tevreden van deze firma!
Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?
pascal peeters
Correct team! Duidelijk ervaren team… Professioneel, efficiënt, betrokken. Zeer proper afgewerkt en achtergelaten. Geen opmerkingen…!
Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?
Tom Goossens
Toen ik besliste om zonnepanelen te installeren, informeerde ik bij mijn buur Christophe. Hij had die van hem door DB&W Technics laten installeren. Dus besloot ik om die firma te bellen. Vanaf dat moment startte een vlekkeloos parcours: offerte, installatie, nazorg ... Alles verliep tiptop. Deze firma is een aanrader als je zonnepanelen wil installeren.
Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?
Bruno Reynders
Wij lieten zonnepanelen en airco plaatsen door DB&W Technics. Wij kregen gedetailleerde vrijblijvende informatie en een correcte prijsofferte. Dit schepte vertrouwen. De installatie werd naar onze wensen op de afgesproken data zeer proper uitgevoerd door ervaren, vriendelijke en professionele installateurs die alles kraaknet achterlieten. Wij zijn super tevreden. Een echte aanrader! Dank aan al de medewerkers van DB&W Technics.
Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?
Jeroen Mertens
Duidelijke uitleg en informatie, tot in de details, daarna zeer vlotte en goede plaatsing door vriendelijke en gemotiveerde mensen. Tot nu toe werkt alles naar behoren. Aanrader!
Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?
Cyril Hendriks
Zeer vriendelijk en netjes afgewerkte warmtepomp installatie. Denkt actief mee en komt met goede suggesties ten aanzien van plaatsing. Kleine problemen die na installatie opduiken worden ook snel opgepakt en opgelost.
Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?
Ben Keersmaekers
Als je verstandig wil investeren laat je je best deskundig informeren. Bij DB&W Technics moet je zijn voor de beste oplossing, échte slimme oplossingen. Niet als je gewoon op zoek bent naar de goedkoopste of de beste praatjesmaker, die vind je elders genoeg. Hier heb je de garantie dat je van bij het eerste contact met enkel juiste informatie geholpen bent. Bovendien stopt de service niet na het betalen van de factuur, de uitstekende service en dienst na-verkoop (waar je eigenlijk geen beroep op moet doen), blijft bereikbaar en zorgt steeds voor een gepaste oplossing. Kans dat wij DB&W aanbevelen? 200%!
Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?
patrick vanderhoeven
Goede service en vooral een uitgebreide voorstelling over welke zonnepanelen,ligging van je dak en de opbrengst van je panelen en bovenal de goede en snelle plaatsing door Loïc en Shana een compatibel koppel.Wij zijn tot nu toe zeer tevreden hoe alles is verlopen.
Welk bevestigingsysteem heb ik nodig?
Monteur gezocht? U kan bij ons terecht voor:
 • Plaatsing van PV-installaties
 • Zonnepanelen reinigen
 • Controle van zonnepanelen
 • Zonnepanelen & omvormers herstellen
 • Coating voor zonnepanelen
 • Plaatsing van laadpalen
 • Plaatsing van thuisbatterijen
 • Plaatsing van warmtepompboilers
 • Plaatsing van airconditioning
Wij zijn actief in de regio's Limburg, Antwerpse Kempen
en Vlaams-Brabant.

Heeft u een project voor ons?

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.
Vandermarckestraat 43B
3560 Lummen (Limburg)
Yves De Bruycker
0495 36 26 99
BTW
BE0812.717.369
Copyright © DB&W TECHNICS • Privacy & cookies SitemapRegioWebsites
×