Bel ons
E-mail sturen

DB&W Technics

3,9Out of 5 starsDe beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de markt

Overall rating out of 16 Google reviews

De beste zonnepanelen op de markt De beste zonnepanelen op de markt

Jan Vranken
De beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de markt3 months ago

Via een goede kameraad bij DB&W terechtgekomen. Duidelijke offerte, topproducten en zeer proper en correct geïnstalleerd. Dik tevreden van deze firma!

De beste zonnepanelen op de markt De beste zonnepanelen op de markt

pascal peeters
De beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de markt4 months ago

Correct team! Duidelijk ervaren team… Professioneel, efficiënt, betrokken. Zeer proper afgewerkt en achtergelaten. Geen opmerkingen…!

De beste zonnepanelen op de markt De beste zonnepanelen op de markt

Tom Goossens
De beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de markt5 months ago

Toen ik besliste om zonnepanelen te installeren, informeerde ik bij mijn buur Christophe. Hij had die van hem door DB&W Technics laten installeren. Dus besloot ik om die firma te bellen. Vanaf dat moment startte een vlekkeloos parcours: offerte, installatie, nazorg ... Alles verliep tiptop. Deze firma is een aanrader als je zonnepanelen wil installeren.

De beste zonnepanelen op de markt De beste zonnepanelen op de markt

Bruno Reynders
De beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de markt5 months ago

Wij lieten zonnepanelen en airco plaatsen door DB&W Technics. Wij kregen gedetailleerde vrijblijvende informatie en een correcte prijsofferte. Dit schepte vertrouwen. De installatie werd naar onze wensen op de afgesproken data zeer proper uitgevoerd door ervaren, vriendelijke en professionele installateurs die alles kraaknet achterlieten. Wij zijn super tevreden. Een echte aanrader! Dank aan al de medewerkers van DB&W Technics.

De beste zonnepanelen op de markt De beste zonnepanelen op de markt

Jeroen Mertens
De beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de markt6 months ago

Duidelijke uitleg en informatie, tot in de details, daarna zeer vlotte en goede plaatsing door vriendelijke en gemotiveerde mensen. Tot nu toe werkt alles naar behoren. Aanrader!

De beste zonnepanelen op de markt De beste zonnepanelen op de markt

Cyril Hendriks
De beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de markt7 months ago

Zeer vriendelijk en netjes afgewerkte warmtepomp installatie. Denkt actief mee en komt met goede suggesties ten aanzien van plaatsing. Kleine problemen die na installatie opduiken worden ook snel opgepakt en opgelost.

De beste zonnepanelen op de markt De beste zonnepanelen op de markt

Bailey Butts (Philip)
De beste zonnepanelen op de markt11 months ago

Toen ik mijn vorige woning verkocht was ik met de kopers overeen gekomen dat, als er schade zou zijn aan de zonnepanelen (er was een brand geweest), ik zou tussenkomen in de herstelling. Toen ze dus wel degelijk niet naar behoren functioneerden, kreeg ik een offerte van maar liefst 387 euro van deze firma om te zoeken naar het probleem, niet om het op te lossen. Ik heb er een andere technieker naartoe gestuurd en die ontdekte dat er één kabeltje was doorgeknipt. De heren van deze firma hebben dat dus niet willen of kunnen zien, trek zelf uw conclusies. De offerte opstellen ging vlotter!

De beste zonnepanelen op de markt De beste zonnepanelen op de markt

Ben Keersmaekers
De beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de marktDe beste zonnepanelen op de markta year ago

Als je verstandig wil investeren laat je je best deskundig informeren. Bij DB&W Technics moet je zijn voor de beste oplossing, échte slimme oplossingen. Niet als je gewoon op zoek bent naar de goedkoopste of de beste praatjesmaker, die vind je elders genoeg. Hier heb je de garantie dat je van bij het eerste contact met enkel juiste informatie geholpen bent. Bovendien stopt de service niet na het betalen van de factuur, de uitstekende service en dienst na-verkoop (waar je eigenlijk geen beroep op moet doen), blijft bereikbaar en zorgt steeds voor een gepaste oplossing. Kans dat wij DB&W aanbevelen? 200%!

Goede service en vooral een uitgebreide voorstelling over welke zonnepanelen,ligging van je dak en de opbrengst van je panelen en bovenal de goede en snelle plaatsing door Loïc en Shana een compatibel koppel.Wij zijn tot nu toe zeer tevreden hoe alles is verlopen.

De beste zonnepanelen op de markt De beste zonnepanelen op de markt

Jo
De beste zonnepanelen op de markta year ago

Rare denkwijze van de zaakvoerder. Omdat ik andere offertes heb van een 'minder' goed merk vind hij het opeens niet meer interessant om langs te komen. Hij wou bellen om een uur vroeger te komen maar opeens is hij al de andere kant op aan het rijden. Maar blijkbaar ben ik niet de enige die dit soort reacties heeft gekregen.

DE BESTE ZONNEPANELEN

Duurzame zonnepanelen met kwaliteitsstempel
DB&W werkt hoofdzakelijk met panelen met de Europese kwaliteitsstempel.
Voor uw ecoproject, kiest u tussen diverse soorten duurzame zonnepanelen.

Wat u ook kiest, uw installatie voldoet aan de strengste internationale normen. Resultaat? U geniet gegarandeerd minstens 25 jaar van groene stroom. Werp een blik op ons gamma zonnepanelen. En vergeet uiteraard ook uw omvormer niet te kiezen.
Canadian Solar exists to make the difference
De beste zonnepanelen op de markt
Naar hun klanten, hun installateurs, hun medewerkers, ademt dit bedrijf om het verschil te kunnen betekenen. Unieke Solar producten zijn de maatstaaf waarmee ze de markt bewandelen en veroveren. Het bedrijf kende het levenslicht in 2001 in Canada. Het bedrijf stelt in hun productie te Canada, Vietnam en China meer dan 12.000 mensen te werk.
Kiezen voor Canadian Solar, is kiezen voor:

 • Globale speler in de Solar branche

 • Actief in meer dan 20 landen

 • Groeibedrijf


 • Sterke ontwikkeling en houder van meer dan 1000 patenten

 • Gevestigde waarde

 • Hoge prijs/kwaliteit


Topcon Bifacial Pv Module
De beste zonnepanelen op de markt
Belgisch. Kwalitatief. Voordelig. En nog altijd de allerslimste energie-investering. Zonnepanelen van Carbobel zijn zowel voor particulieren als installateurs de juiste keuze. Je krijgt de kwaliteit die je voor ogen hebt en het jarenlange rendement waar je op rekent.

 • Zekerheid op lange termijn

 • Premium kwaliteit

 • Betrouwbare leverancier


 • Glas panelen

 • Stevig rendement

Topklasse uit Noorwegen
De beste zonnepanelen op de markt
REC kroont zich de grootste speler ter wereld in de zonne-energiesector, met kwalitatieve en betaalbare zonnepanelen. … In 2011 viel hun zonnepaneel met de laagste CO2-voetafdruk in de prijzen. “Met zonnepanelen van REC Solar investeer je in echt groene zonne-energie.”

Het REC hoofdkantoor is gevestigd in Noorwegen en het operationele centrum met de fabriek waar de panelen worden geproduceerd is gevestigd in Singapore.

Het bedrijf bestaat sinds 1996 en is sindsdien van een kleine fabriek met handmatige productie naar een volautomatische fabriek in Singapore uitgegroeid.

Het merk heette oorspronkelijk Renewable Energy Corporation, maar staat nu gewoon bekend als de REC Group.
Wereld fabrikant met Duitse gründlichkeit.
De beste zonnepanelen op de markt
Fabrikant van PV panelen met het startjaar 1997 op de teller. Q-Cells is een toonaangevend wereldwijd zonne-energiebedrijf dat voortdurend nieuwe benaderingen en technologieën onderzoekt en op de markt brengt. In vier ultramoderne R&D-centra in Duitsland, Korea, China en Maleisië zorgen de ruime investeringen en diepe toewijding aan R&D ervoor dat hun producten en productiemethoden continu verbeterd worden.
Download brochure.

Kiezen voor BenQ is kiezen voor

 • Fabrikant met Europese roots

 • Top garanties van 25 gekoppeld aan toonaangevende opbrengst garanties

 • Productie controle volgens Europese normen • Genieten van een sterk technische en sterk prijstechnische oplossing

 • kwaliteit draagt deze fabrikant al jaren in het vaandel

 • Know-how bedrijf met jaren bewezen ervaring

Grootste fabrikant van Mono Wafers
De beste zonnepanelen op de markt
Longi Solar is de grooste fabrikant van Mono wafers en zonnecellen wereldwijd. Longi Solar deelt met U zijn eigen fabricatie van A tot Z. Wereldwijd een tewerkstelling van meer dan 17.000 medewerkers in 12 landen is deze wereldspeler de echte nummer één in de productie van monokristallijne high efficiënt Perc zonnecellen.

Kiezen voor Longi Solar, is kiezen voor:

 • Grooste fabrikant Mono PERC wafers

 • 18 jaar actief in de branche en in meer dan 12 landen aanwezig

 • Groeibedrijf


 • High performance en efficient staat vooraan in de ontwikkeling

 • Sterke opbrengstgarantie

 • Hoge prijs/kwaliteit

Blogberichten met betrekking tot zonnepanelen

Wat mensen zeggen over DB&W Technics

Zonnepanelen kopen? Als installateur van zonnepanelen zorgen we voor een kwaliteitsvolle installatie en zijn we daarnaast bereikbaar voor iedereen die hulp nodig heeft met onderhoud & herstellingen van zonnepanelen.

Vandaag zijn ze bij ons de zonnepanelen komen plaatsen. ALLES is zeer professioneel verlopen.Van de verkoper tot de plaatsers is alles zeer uitgestippeld gebeurd. Ons hoed af voor Nico(plaatser) en... read more

De beste zonnepanelen op de markt Olivia Uzun
oktober 12, 2020
De beste zonnepanelen op de markt
Jan Vranken
Via een goede kameraad bij DB&W terechtgekomen. Duidelijke offerte, topproducten en zeer proper en correct geïnstalleerd. Dik tevreden van deze firma!
De beste zonnepanelen op de markt
pascal peeters
Correct team! Duidelijk ervaren team… Professioneel, efficiënt, betrokken. Zeer proper afgewerkt en achtergelaten. Geen opmerkingen…!
De beste zonnepanelen op de markt
Tom Goossens
Toen ik besliste om zonnepanelen te installeren, informeerde ik bij mijn buur Christophe. Hij had die van hem door DB&W Technics laten installeren. Dus besloot ik om die firma te bellen. Vanaf dat moment startte een vlekkeloos parcours: offerte, installatie, nazorg ... Alles verliep tiptop. Deze firma is een aanrader als je zonnepanelen wil installeren.
De beste zonnepanelen op de markt
Bruno Reynders
Wij lieten zonnepanelen en airco plaatsen door DB&W Technics. Wij kregen gedetailleerde vrijblijvende informatie en een correcte prijsofferte. Dit schepte vertrouwen. De installatie werd naar onze wensen op de afgesproken data zeer proper uitgevoerd door ervaren, vriendelijke en professionele installateurs die alles kraaknet achterlieten. Wij zijn super tevreden. Een echte aanrader! Dank aan al de medewerkers van DB&W Technics.
De beste zonnepanelen op de markt
Jeroen Mertens
Duidelijke uitleg en informatie, tot in de details, daarna zeer vlotte en goede plaatsing door vriendelijke en gemotiveerde mensen. Tot nu toe werkt alles naar behoren. Aanrader!
De beste zonnepanelen op de markt
Cyril Hendriks
Zeer vriendelijk en netjes afgewerkte warmtepomp installatie. Denkt actief mee en komt met goede suggesties ten aanzien van plaatsing. Kleine problemen die na installatie opduiken worden ook snel opgepakt en opgelost.
De beste zonnepanelen op de markt
Ben Keersmaekers
Als je verstandig wil investeren laat je je best deskundig informeren. Bij DB&W Technics moet je zijn voor de beste oplossing, échte slimme oplossingen. Niet als je gewoon op zoek bent naar de goedkoopste of de beste praatjesmaker, die vind je elders genoeg. Hier heb je de garantie dat je van bij het eerste contact met enkel juiste informatie geholpen bent. Bovendien stopt de service niet na het betalen van de factuur, de uitstekende service en dienst na-verkoop (waar je eigenlijk geen beroep op moet doen), blijft bereikbaar en zorgt steeds voor een gepaste oplossing. Kans dat wij DB&W aanbevelen? 200%!
De beste zonnepanelen op de markt
patrick vanderhoeven
Goede service en vooral een uitgebreide voorstelling over welke zonnepanelen,ligging van je dak en de opbrengst van je panelen en bovenal de goede en snelle plaatsing door Loïc en Shana een compatibel koppel.Wij zijn tot nu toe zeer tevreden hoe alles is verlopen.
De beste zonnepanelen op de markt
Monteur gezocht? U kan bij ons terecht voor:
 • Plaatsing van PV-installaties
 • Zonnepanelen reinigen
 • Controle van zonnepanelen
 • Zonnepanelen & omvormers herstellen
 • Coating voor zonnepanelen
 • Plaatsing van laadpalen
 • Plaatsing van thuisbatterijen
 • Plaatsing van warmtepompboilers
 • Plaatsing van airconditioning
Wij zijn actief in de regio's Limburg, Antwerpse Kempen
en Vlaams-Brabant.

Heeft u een project voor ons?

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.
Vandermarckestraat 43B
3560 Lummen (Limburg)
Yves De Bruycker
0495 36 26 99
BTW
BE0812.717.369
Copyright © DB&W TECHNICS • Privacy & cookies SitemapRegioWebsites
×