Bel ons
E-mail sturen

DB&W Technics

3,9Out of 5 starsAircoAircoAircoAirco

Overall rating out of 16 Google reviews

Airco Airco

Jan Vranken
AircoAircoAircoAircoAirco3 months ago

Via een goede kameraad bij DB&W terechtgekomen. Duidelijke offerte, topproducten en zeer proper en correct geïnstalleerd. Dik tevreden van deze firma!

Airco Airco

pascal peeters
AircoAircoAircoAircoAirco4 months ago

Correct team! Duidelijk ervaren team… Professioneel, efficiënt, betrokken. Zeer proper afgewerkt en achtergelaten. Geen opmerkingen…!

Airco Airco

Tom Goossens
AircoAircoAircoAircoAirco5 months ago

Toen ik besliste om zonnepanelen te installeren, informeerde ik bij mijn buur Christophe. Hij had die van hem door DB&W Technics laten installeren. Dus besloot ik om die firma te bellen. Vanaf dat moment startte een vlekkeloos parcours: offerte, installatie, nazorg ... Alles verliep tiptop. Deze firma is een aanrader als je zonnepanelen wil installeren.

Airco Airco

Bruno Reynders
AircoAircoAircoAircoAirco5 months ago

Wij lieten zonnepanelen en airco plaatsen door DB&W Technics. Wij kregen gedetailleerde vrijblijvende informatie en een correcte prijsofferte. Dit schepte vertrouwen. De installatie werd naar onze wensen op de afgesproken data zeer proper uitgevoerd door ervaren, vriendelijke en professionele installateurs die alles kraaknet achterlieten. Wij zijn super tevreden. Een echte aanrader! Dank aan al de medewerkers van DB&W Technics.

Airco Airco

Jeroen Mertens
AircoAircoAircoAirco6 months ago

Duidelijke uitleg en informatie, tot in de details, daarna zeer vlotte en goede plaatsing door vriendelijke en gemotiveerde mensen. Tot nu toe werkt alles naar behoren. Aanrader!

Airco Airco

Cyril Hendriks
AircoAircoAircoAircoAirco7 months ago

Zeer vriendelijk en netjes afgewerkte warmtepomp installatie. Denkt actief mee en komt met goede suggesties ten aanzien van plaatsing. Kleine problemen die na installatie opduiken worden ook snel opgepakt en opgelost.

Airco Airco

Bailey Butts (Philip)
Airco11 months ago

Toen ik mijn vorige woning verkocht was ik met de kopers overeen gekomen dat, als er schade zou zijn aan de zonnepanelen (er was een brand geweest), ik zou tussenkomen in de herstelling. Toen ze dus wel degelijk niet naar behoren functioneerden, kreeg ik een offerte van maar liefst 387 euro van deze firma om te zoeken naar het probleem, niet om het op te lossen. Ik heb er een andere technieker naartoe gestuurd en die ontdekte dat er één kabeltje was doorgeknipt. De heren van deze firma hebben dat dus niet willen of kunnen zien, trek zelf uw conclusies. De offerte opstellen ging vlotter!

Airco Airco

Ben Keersmaekers
AircoAircoAircoAircoAircoa year ago

Als je verstandig wil investeren laat je je best deskundig informeren. Bij DB&W Technics moet je zijn voor de beste oplossing, échte slimme oplossingen. Niet als je gewoon op zoek bent naar de goedkoopste of de beste praatjesmaker, die vind je elders genoeg. Hier heb je de garantie dat je van bij het eerste contact met enkel juiste informatie geholpen bent. Bovendien stopt de service niet na het betalen van de factuur, de uitstekende service en dienst na-verkoop (waar je eigenlijk geen beroep op moet doen), blijft bereikbaar en zorgt steeds voor een gepaste oplossing. Kans dat wij DB&W aanbevelen? 200%!

Goede service en vooral een uitgebreide voorstelling over welke zonnepanelen,ligging van je dak en de opbrengst van je panelen en bovenal de goede en snelle plaatsing door Loïc en Shana een compatibel koppel.Wij zijn tot nu toe zeer tevreden hoe alles is verlopen.

Airco Airco

Jo
Aircoa year ago

Rare denkwijze van de zaakvoerder. Omdat ik andere offertes heb van een 'minder' goed merk vind hij het opeens niet meer interessant om langs te komen. Hij wou bellen om een uur vroeger te komen maar opeens is hij al de andere kant op aan het rijden. Maar blijkbaar ben ik niet de enige die dit soort reacties heeft gekregen.

Airco

Wat is Airconditioning (Airco)?

Airconditioning, vaak simpelweg 'airco' genoemd, gaat veel verder dan alleen het koelen van uw woon- of werkruimte. Het is een essentieel onderdeel van een modern klimaatsysteem dat zorgt voor optimale luchtbehandeling.

Of het nu gaat om koeling tijdens een hete zomer of verwarmen tijdens een koude periode, een goed functionerend airco systeem draagt bij aan uw comfort en welzijn.

In het wisselvallige klimaat van België is een betrouwbaar en efficiënt klimaatsysteem in huis van groot belang.

DB&W Technics, als expert in airconditioning, heeft gekozen voor de kwaliteit en innovatie van Mitsubishi systemen om comfort en luchtkwaliteit te waarborgen.
Waarom Kiezen Voor Mitsubishi?
Wanneer het aankomt op HVAC-oplossingen, staat Mitsubishi bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en energiezuinigheid.

Mitsubishi's innovatieve technologieën, zoals de inverter airco en split-unit designs, zorgen voor optimale prestaties met minimale energieverspilling.
Door te kiezen voor Mitsubishi, kiest u voor een duurzame, betaalbare en hoogwaardige oplossing voor uw klimaatregeling.
Soorten Mitsubishi Airco Systemen
Mitsubishi biedt een breed scala aan airco-systemen, waaronder monoblock en multi-split systemen. Elk type heeft zijn eigen voordelen, afgestemd op verschillende behoeften en ruimtes.
De kerncomponenten van deze systemen, zoals de verdamper, condensor en compressor, werken naadloos samen om optimale koelprestaties te leveren.
Een belangrijk aspect van Mitsubishi's systemen is het gebruik van milieuvriendelijke koelvloeistoffen, waarmee ze bijdragen aan een groenere planeet.
Installatie & Onderhoud
Een correcte installatie is cruciaal voor de efficiëntie van elk klimaatsysteem.

DB&W Technics zorgt voor een nauwkeurige plaatsing van zowel de binnenunit als de buitenunit, waarbij speciale aandacht wordt besteed aan de afvoerslang en montage.
Regelmatig onderhoud, zoals het bijvullen van koelvloeistof en filtervervanging, verlengt niet alleen de levensduur van uw Mitsubishi airco, maar zorgt ook voor een continue hoge efficiëntie en prestatie.
Certificering & Regelgeving
Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kernwaarden van Mitsubishi. Hun systemen voldoen aan de strengste Europese energie-labels en zijn voorzien van het F-gassen certificaat.
Bij DB&W Technics zijn we er trots op dat we producten leveren die voldoen aan de hoogste normen en regelgeving. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze investeren in topkwaliteit.
Airco i.c.m. zonnepanelen, thuisbatterijen en warmtepomboilers
Huishoudelijke apparaten, waaronder airconditioners, functioneren op wisselstroom, niet op de gelijkstroom die door zonnepanelen wordt geproduceerd. De omvormer in je zonne-energiesysteem converteert daarom deze gelijkstroom naar wisselstroom.
Eventuele overtollige energie kan worden opgeslagen in een thuisbatterij of teruggevoerd worden naar het elektriciteitsnet.
Wanneer je airco in werking is, hetzij voor koeling of verwarming, gebruikt deze de wisselstroom afkomstig van je zonnepanelen. Dit vermindert de noodzaak om elektriciteit van het net te halen, wat zowel financieel voordelig is als beter voor het milieu.
Wanneer je een airco met een warmtepompboiler combineert, kun je de efficiëntie van beide systemen optimaliseren. In de zomer, wanneer de airco in gebruik is voor koeling, kan de warmte die het systeem uit de binnenlucht onttrekt, mogelijk worden gebruikt door de warmtepompboiler om water te verwarmen. Dit kan de algehele energie-efficiëntie van je huis verbeteren.
Airco
Ons assortiment bestaat uit de nieuwste aircosystemen van Mitsubishi Electric, wereldleider op dit gebied door de geavanceerde en duurzame technologie gecombineerd met hoogwaardige designs in een verscheidenheid aan kleurmogelijkheden.

Mitsubishi Electric zet zich in voor een koolstofarme samenleving op basis van recycling met een milieuvisie.

Onze uitgebreide collectie energiebesparende Mitsubishi airco’s en warmtepompen bieden u een totaaloplossing met een hoog comfort door de fluisterstille werking en een uiterst laag energieverbruik, voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat.

Met minimaal een A++ energielabel bij zowel koelen als verwarmen vallen de Mitsubishi Electric airco’s onder de meest energiezuinige airconditioners van dit moment.

De klimaatbeheersingssystemen beantwoorden aan de hoogste comforteisen, en bieden de ideale oplossing om uw ruimte efficiënt te koelen en verwarmen, inclusief luchtzuivering en luchtbevochtiging.
Airco

FAQ over Mitsubishi Airco en DB&W Technics

Wat mensen zeggen over DB&W Technics

Zonnepanelen kopen? Als installateur van zonnepanelen zorgen we voor een kwaliteitsvolle installatie en zijn we daarnaast bereikbaar voor iedereen die hulp nodig heeft met onderhoud & herstellingen van zonnepanelen.

Vandaag zijn ze bij ons de zonnepanelen komen plaatsen. ALLES is zeer professioneel verlopen.Van de verkoper tot de plaatsers is alles zeer uitgestippeld gebeurd. Ons hoed af voor Nico(plaatser) en... read more

Airco Olivia Uzun
oktober 12, 2020
Airco
Jan Vranken
Via een goede kameraad bij DB&W terechtgekomen. Duidelijke offerte, topproducten en zeer proper en correct geïnstalleerd. Dik tevreden van deze firma!
Airco
pascal peeters
Correct team! Duidelijk ervaren team… Professioneel, efficiënt, betrokken. Zeer proper afgewerkt en achtergelaten. Geen opmerkingen…!
Airco
Tom Goossens
Toen ik besliste om zonnepanelen te installeren, informeerde ik bij mijn buur Christophe. Hij had die van hem door DB&W Technics laten installeren. Dus besloot ik om die firma te bellen. Vanaf dat moment startte een vlekkeloos parcours: offerte, installatie, nazorg ... Alles verliep tiptop. Deze firma is een aanrader als je zonnepanelen wil installeren.
Airco
Bruno Reynders
Wij lieten zonnepanelen en airco plaatsen door DB&W Technics. Wij kregen gedetailleerde vrijblijvende informatie en een correcte prijsofferte. Dit schepte vertrouwen. De installatie werd naar onze wensen op de afgesproken data zeer proper uitgevoerd door ervaren, vriendelijke en professionele installateurs die alles kraaknet achterlieten. Wij zijn super tevreden. Een echte aanrader! Dank aan al de medewerkers van DB&W Technics.
Airco
Jeroen Mertens
Duidelijke uitleg en informatie, tot in de details, daarna zeer vlotte en goede plaatsing door vriendelijke en gemotiveerde mensen. Tot nu toe werkt alles naar behoren. Aanrader!
Airco
Cyril Hendriks
Zeer vriendelijk en netjes afgewerkte warmtepomp installatie. Denkt actief mee en komt met goede suggesties ten aanzien van plaatsing. Kleine problemen die na installatie opduiken worden ook snel opgepakt en opgelost.
Airco
Ben Keersmaekers
Als je verstandig wil investeren laat je je best deskundig informeren. Bij DB&W Technics moet je zijn voor de beste oplossing, échte slimme oplossingen. Niet als je gewoon op zoek bent naar de goedkoopste of de beste praatjesmaker, die vind je elders genoeg. Hier heb je de garantie dat je van bij het eerste contact met enkel juiste informatie geholpen bent. Bovendien stopt de service niet na het betalen van de factuur, de uitstekende service en dienst na-verkoop (waar je eigenlijk geen beroep op moet doen), blijft bereikbaar en zorgt steeds voor een gepaste oplossing. Kans dat wij DB&W aanbevelen? 200%!
Airco
patrick vanderhoeven
Goede service en vooral een uitgebreide voorstelling over welke zonnepanelen,ligging van je dak en de opbrengst van je panelen en bovenal de goede en snelle plaatsing door Loïc en Shana een compatibel koppel.Wij zijn tot nu toe zeer tevreden hoe alles is verlopen.
Airco
Monteur gezocht? U kan bij ons terecht voor:
  • Plaatsing van PV-installaties
  • Zonnepanelen reinigen
  • Controle van zonnepanelen
  • Zonnepanelen & omvormers herstellen
  • Coating voor zonnepanelen
  • Plaatsing van laadpalen
  • Plaatsing van thuisbatterijen
  • Plaatsing van warmtepompboilers
  • Plaatsing van airconditioning
Wij zijn actief in de regio's Limburg, Antwerpse Kempen
en Vlaams-Brabant.

Heeft u een project voor ons?

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.
Vandermarckestraat 43B
3560 Lummen (Limburg)
Yves De Bruycker
0495 36 26 99
BTW
BE0812.717.369
Copyright © DB&W TECHNICS • Privacy & cookies SitemapRegioWebsites
×