Home • Zonnepanelen reinigen Beringen

Zonnepanelen reinigen Beringen

HOME • ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

PV-INSTALLATIES

Zonnepanelen reinigen Beringen

Zonnepanelen reinigen Beringen: na iedere reiniging neemt het rendement op slag toe met gemiddeld 7%. U kunt uw eenmaal uw zonnepanelen reinigen, maar u kan ook kiezen om uw zonnepanelen periodiek te laten reinigen. Op lange termijn zorgt een periodieke reiniging voor een langere levensduur van uw zonne-installatie.

Behalve uw zonnepanelen reinigen, checken onze technici uw installatie preventief op celdefecten en constructiefouten zoals snail trails, hot spots en verkleuringen. Deze defecten kunnen uw rendement meteen of op middellange termijn in gedrang brengen.

Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen zijn zoals uw veranda, autoruit, velux,.. helaas niet zelfreinigend. Vuil zorgt voor schaduw, verhoogt de temperatuur en uw rendement en levensduur nemen geleidelijk aan af. Een jaarlijkse reiniging met osmosewater verhoogt dus uw rendement en duurzaamheid van uw zonnepaneelinstallatie.

DB&W technics maakt voor het reinigen van uw zonnepanelen gebruik van de osmose-technologie. Osmosewater (zuiver water) heeft een opmerkelijk oplossend vermogen waardoor allerlei substanties gemakkelijk oplossen en laat bijgevolg een zuiver en streeploos oppervlak na.

We controleren ook uw zonnepanelen bij het reinigen

Werkt mijn installatie nog naar behoren? Behaalt mijn installatie de verwachte opbrengst? Een uitgebreide controle van uw installatie kan problemen verhinderen. Controle op celdefecten en constructiefouten: snail trails, hot spots, verkleuringen,…

Thermografische foto van de zonnepanelen en connectoren: controle hotspots Huidige opbrengstprestatie: presteert onder-, goed- of boven de te verwachte opbrengst Uitmeting van de strings: aarding, configuratie, isolatiewaarden, openklemspanning,..

Bovenstaande metingen worden samengebundeld in een onderhoudsverslag.

Coating voor uw zonnepanelen

Weer en wind tasten de beschermlaag (coatingslaag) van uw zonnepanelen aan. De coatingslaag zorgt voor een heldere, niet spiegelende onzichtbare laag op het glas van uw zonnepaneel. De nano-deeltjes zorgen voor een afstoting van vervuiling (zoals vogelpoep, zand, stof, algen, pollen, meeldauw,..). Het aanbrengen van een nieuwe coatingslaag houdt uw zonnepanelen langer schoon en helder én het verhoogt daarboven uw opbrengst en rendement.

DB & W Technics, Lummen, Limburg

Installateur zonnepanelen gezocht?
U kan bij ons terecht voor:

Plaatsing van PV-installaties
Plaatsing van warmtepompen
Zonnepanelen reinigen
Controle van zonnepanelen
Zonnepanelen & omvormers herstellen
Coating voor zonnepanelen

Wij zijn actief in regio Beringen & omstreken.

Heeft u een project voor ons?

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Vandermarckestraat 43B
3560 Lummen (Limburg)

Yves De Bruycker
0495 36 26 99

BTW BE0812.717.369