HOME • WARMTEPOMPEN

WARMTEPOMPBOILER

HOME • WARMTEPOMPEN

WARMTEPOMPBOILER

Welke warmtepompboiler kiezen?

Welke warmtepomp kiest u het best? Draagt u net als wij graag zorg voor het milieu? Overweeg dan een sanitaire warmtepompboiler, het zuinige alternatief voor een elektrische boiler.

DB&W Technics installeert de tweede generatie toestellen bij u thuis.

Stiebel Eltron

Welke warmtepompboiler u kiest, hangt af van een aantal zaken: kwaliteit, performantie, duurzaamheid. De ervaren fabrikant Stiebel-eltron springt er op alle vlakken uit. Met oerdegelijke warmtepomptechnieken uit Duitsland leveren we u en uw gezin écht kwaliteit.

warmtepomp, warmtepompboiler

Welke airco past in jullie project?

DB&W zorgt voor een correcte vermogensberekening naar het gewenste koel of verwarmingscomfort toe. De afwerking van de toestellen kunnen elk, stuk per stuk en ruimte per ruimte op maat geoffreerd worden.

Mitsubishi Electric

Ons assortiment bestaat uit de nieuwste aircosystemen van Mitsubishi Electric, wereldleider op dit gebied door de geavanceerde en duurzame technologie gecombineerd met hoogwaardige designs in een verscheidenheid aan kleurmogelijkheden.

Mitsubishi Electric zet zich in voor een koolstofarme samenleving op basis van recycling met een milieuvisie.

Onze uitgebreide collectie energiebesparende Mitsubishi airco’s en warmtepompen bieden u een totaaloplossing met een hoog comfort door de fluisterstille werking en een uiterst laag energieverbruik, voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat.

Met minimaal een A++ energielabel bij zowel koelen als verwarmen vallen de Mitsubishi Electric airco’s onder de meest energiezuinige airconditioners van dit moment.

De klimaatbeheersingssystemen beantwoorden aan de hoogste comforteisen, en bieden de ideale oplossing om uw ruimte efficiënt te koelen en verwarmen, inclusief luchtzuivering en luchtbevochtiging.

Welke zwembadwarmtepomp toepassen voor jullie zomer vol zwemplezier:

Panasonic

Wellicht gekend van de elektronica, maar daarom niet een te onderschatten airco fabrikant.

Panasonic kent zijn oorsprong in Japan, gekend omwille van zijn kwaliteitsvolle airco systemen

Zij bieden ook airconditioning systemen aan waardoor er ook 5 binnenunits op 1 buitenunit aangesloten kunnen worden. Verschillende modellen beschikbaar.

Panasonic biedt ook compacte en mooie toestellen aan. Het is een Japans bedrijf en de airco’s kunnen gebruikt worden door zowel particulieren als bedrijven. Het bedrijf maakt ook reclame voor hun stilte. Innovatief als Panasonic is, zoeken zij constant naar verbeteringen.

Onze zwembadwarmtepompen zijn praktisch in aanleg en gebruik.

Door de splitopstelling kan de buitenunit achteraan in de tuin geplaatst worden, terwijl de binnenunit in de kelder of het poolhouse geplaatst kan worden.

Onze warmtepompen gaan tot -30°C buiten!

DB & W Technics, Lummen, Limburg

Installateur zonnepanelen gezocht?
U kan bij ons terecht voor:

Plaatsing van PV-installaties
Plaatsing van warmtepompen
Zonnepanelen reinigen
Controle van zonnepanelen
Zonnepanelen & omvormers herstellen
Coating voor zonnepanelen

Wij zijn actief in regio Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Heeft u een project voor ons?

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Vandermarckestraat 43B
3560 Lummen (Limburg)

Yves De Bruycker
0495 36 26 99

BTW BE0812.717.369