Bel ons
E-mail sturen

DB&W Technics

3,9Out of 5 starsHoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?

Overall rating out of 16 Google reviews

Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur? Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?

Jan Vranken
Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?3 months ago

Via een goede kameraad bij DB&W terechtgekomen. Duidelijke offerte, topproducten en zeer proper en correct geïnstalleerd. Dik tevreden van deze firma!

Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur? Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?

pascal peeters
Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?4 months ago

Correct team! Duidelijk ervaren team… Professioneel, efficiënt, betrokken. Zeer proper afgewerkt en achtergelaten. Geen opmerkingen…!

Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur? Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?

Tom Goossens
Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?5 months ago

Toen ik besliste om zonnepanelen te installeren, informeerde ik bij mijn buur Christophe. Hij had die van hem door DB&W Technics laten installeren. Dus besloot ik om die firma te bellen. Vanaf dat moment startte een vlekkeloos parcours: offerte, installatie, nazorg ... Alles verliep tiptop. Deze firma is een aanrader als je zonnepanelen wil installeren.

Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur? Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?

Bruno Reynders
Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?5 months ago

Wij lieten zonnepanelen en airco plaatsen door DB&W Technics. Wij kregen gedetailleerde vrijblijvende informatie en een correcte prijsofferte. Dit schepte vertrouwen. De installatie werd naar onze wensen op de afgesproken data zeer proper uitgevoerd door ervaren, vriendelijke en professionele installateurs die alles kraaknet achterlieten. Wij zijn super tevreden. Een echte aanrader! Dank aan al de medewerkers van DB&W Technics.

Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur? Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?

Jeroen Mertens
Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?6 months ago

Duidelijke uitleg en informatie, tot in de details, daarna zeer vlotte en goede plaatsing door vriendelijke en gemotiveerde mensen. Tot nu toe werkt alles naar behoren. Aanrader!

Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur? Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?

Cyril Hendriks
Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?7 months ago

Zeer vriendelijk en netjes afgewerkte warmtepomp installatie. Denkt actief mee en komt met goede suggesties ten aanzien van plaatsing. Kleine problemen die na installatie opduiken worden ook snel opgepakt en opgelost.

Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur? Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?

Bailey Butts (Philip)
Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?11 months ago

Toen ik mijn vorige woning verkocht was ik met de kopers overeen gekomen dat, als er schade zou zijn aan de zonnepanelen (er was een brand geweest), ik zou tussenkomen in de herstelling. Toen ze dus wel degelijk niet naar behoren functioneerden, kreeg ik een offerte van maar liefst 387 euro van deze firma om te zoeken naar het probleem, niet om het op te lossen. Ik heb er een andere technieker naartoe gestuurd en die ontdekte dat er één kabeltje was doorgeknipt. De heren van deze firma hebben dat dus niet willen of kunnen zien, trek zelf uw conclusies. De offerte opstellen ging vlotter!

Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur? Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?

Ben Keersmaekers
Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?a year ago

Als je verstandig wil investeren laat je je best deskundig informeren. Bij DB&W Technics moet je zijn voor de beste oplossing, échte slimme oplossingen. Niet als je gewoon op zoek bent naar de goedkoopste of de beste praatjesmaker, die vind je elders genoeg. Hier heb je de garantie dat je van bij het eerste contact met enkel juiste informatie geholpen bent. Bovendien stopt de service niet na het betalen van de factuur, de uitstekende service en dienst na-verkoop (waar je eigenlijk geen beroep op moet doen), blijft bereikbaar en zorgt steeds voor een gepaste oplossing. Kans dat wij DB&W aanbevelen? 200%!

Goede service en vooral een uitgebreide voorstelling over welke zonnepanelen,ligging van je dak en de opbrengst van je panelen en bovenal de goede en snelle plaatsing door Loïc en Shana een compatibel koppel.Wij zijn tot nu toe zeer tevreden hoe alles is verlopen.

Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur? Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?

Jo
Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?a year ago

Rare denkwijze van de zaakvoerder. Omdat ik andere offertes heb van een 'minder' goed merk vind hij het opeens niet meer interessant om langs te komen. Hij wou bellen om een uur vroeger te komen maar opeens is hij al de andere kant op aan het rijden. Maar blijkbaar ben ik niet de enige die dit soort reacties heeft gekregen.

Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?

Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?

Waarom kiezen voor DB&W Technics uit Limburg:

Bij DB&W Technics zijn we er trots op dat we de beste keuze zijn voor zonnepaneleninstallaties in Limburg, Vlaams-Brabant en de Antwerpse Kempen, en hier is waarom:

 • Ruime Ervaring: DB&W Technics heeft jarenlange ervaring in de zonne-energiebranche. Ons team heeft talloze succesvolle installaties in Limburg en omgeving voltooid, wat ons een diepgaand begrip van de specifieke behoeften en uitdagingen van onze klanten in deze regio heeft gegeven..

 • Technische Expertise: Onze installateurs zijn hoogopgeleid en gecertificeerd. We blijven up-to-date met de nieuwste technologische ontwikkelingen in de zonnepanelenindustrie, zodat we altijd de meest efficiënte en betrouwbare systemen kunnen installeren.

 • Klantgerichtheid: Bij DB&W Technics draait alles om de klant. We luisteren naar uw behoeften, beantwoorden uw vragen en ontwerpen een op maat gemaakt zonnepanelensysteem dat aan al uw verwachtingen voldoet. Onze klantenservice is ongeëvenaard.


Kwaliteitscriteria bij het kiezen van een zonnepanelen installateur:

Het is cruciaal om de juiste zonnepanelen installateur te kiezen. Hier zijn enkele criteria waar u op moet letten tijdens uw selectieproces:

 • Certificeringen: Zorg ervoor dat de installateur gecertificeerd is en voldoet aan de nodige industrienormen. DB&W Technics is trots op onze certificeringen en voldoet aan alle vereisten.

 • Referenties: Vraag om referenties en bekijk eerdere projecten van de installateur. DB&W Technics heeft een uitgebreide portfolio van succesvolle installaties in Limburg.

 • Installatietechnieken: Informeer naar de installatietechnieken en materialen die de installateur gebruikt. Bij DB&W Technics streven we altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen.


Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?
Blogberichten met betrekking tot zonnepanelen

Wat mensen zeggen over DB&W Technics

Zonnepanelen kopen? Als installateur van zonnepanelen zorgen we voor een kwaliteitsvolle installatie en zijn we daarnaast bereikbaar voor iedereen die hulp nodig heeft met onderhoud & herstellingen van zonnepanelen.

Vandaag zijn ze bij ons de zonnepanelen komen plaatsen. ALLES is zeer professioneel verlopen.Van de verkoper tot de plaatsers is alles zeer uitgestippeld gebeurd. Ons hoed af voor Nico(plaatser) en... read more

Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur? Olivia Uzun
oktober 12, 2020
Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?
Jan Vranken
Via een goede kameraad bij DB&W terechtgekomen. Duidelijke offerte, topproducten en zeer proper en correct geïnstalleerd. Dik tevreden van deze firma!
Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?
pascal peeters
Correct team! Duidelijk ervaren team… Professioneel, efficiënt, betrokken. Zeer proper afgewerkt en achtergelaten. Geen opmerkingen…!
Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?
Tom Goossens
Toen ik besliste om zonnepanelen te installeren, informeerde ik bij mijn buur Christophe. Hij had die van hem door DB&W Technics laten installeren. Dus besloot ik om die firma te bellen. Vanaf dat moment startte een vlekkeloos parcours: offerte, installatie, nazorg ... Alles verliep tiptop. Deze firma is een aanrader als je zonnepanelen wil installeren.
Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?
Bruno Reynders
Wij lieten zonnepanelen en airco plaatsen door DB&W Technics. Wij kregen gedetailleerde vrijblijvende informatie en een correcte prijsofferte. Dit schepte vertrouwen. De installatie werd naar onze wensen op de afgesproken data zeer proper uitgevoerd door ervaren, vriendelijke en professionele installateurs die alles kraaknet achterlieten. Wij zijn super tevreden. Een echte aanrader! Dank aan al de medewerkers van DB&W Technics.
Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?
Jeroen Mertens
Duidelijke uitleg en informatie, tot in de details, daarna zeer vlotte en goede plaatsing door vriendelijke en gemotiveerde mensen. Tot nu toe werkt alles naar behoren. Aanrader!
Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?
Cyril Hendriks
Zeer vriendelijk en netjes afgewerkte warmtepomp installatie. Denkt actief mee en komt met goede suggesties ten aanzien van plaatsing. Kleine problemen die na installatie opduiken worden ook snel opgepakt en opgelost.
Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?
Ben Keersmaekers
Als je verstandig wil investeren laat je je best deskundig informeren. Bij DB&W Technics moet je zijn voor de beste oplossing, échte slimme oplossingen. Niet als je gewoon op zoek bent naar de goedkoopste of de beste praatjesmaker, die vind je elders genoeg. Hier heb je de garantie dat je van bij het eerste contact met enkel juiste informatie geholpen bent. Bovendien stopt de service niet na het betalen van de factuur, de uitstekende service en dienst na-verkoop (waar je eigenlijk geen beroep op moet doen), blijft bereikbaar en zorgt steeds voor een gepaste oplossing. Kans dat wij DB&W aanbevelen? 200%!
Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?
patrick vanderhoeven
Goede service en vooral een uitgebreide voorstelling over welke zonnepanelen,ligging van je dak en de opbrengst van je panelen en bovenal de goede en snelle plaatsing door Loïc en Shana een compatibel koppel.Wij zijn tot nu toe zeer tevreden hoe alles is verlopen.
Hoe kies ik de beste zonnepanelen installateur?
Monteur gezocht? U kan bij ons terecht voor:
 • Plaatsing van PV-installaties
 • Zonnepanelen reinigen
 • Controle van zonnepanelen
 • Zonnepanelen & omvormers herstellen
 • Coating voor zonnepanelen
 • Plaatsing van laadpalen
 • Plaatsing van thuisbatterijen
 • Plaatsing van warmtepompboilers
 • Plaatsing van airconditioning
Wij zijn actief in de regio's Limburg, Antwerpse Kempen
en Vlaams-Brabant.

Heeft u een project voor ons?

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.
Vandermarckestraat 43B
3560 Lummen (Limburg)
Yves De Bruycker
0495 36 26 99
BTW
BE0812.717.369
Copyright © DB&W TECHNICS • Privacy & cookies SitemapRegioWebsites
×