Airco Pellenberg
Bel ons
E-mail sturen

DB&W Technics

3,9Out of 5 starsAirco PellenbergAirco PellenbergAirco PellenbergAirco Pellenberg

Overall rating out of 16 Google reviews

Airco Pellenberg Airco Pellenberg

Jan Vranken
Airco PellenbergAirco PellenbergAirco PellenbergAirco PellenbergAirco Pellenberg3 months ago

Via een goede kameraad bij DB&W terechtgekomen. Duidelijke offerte, topproducten en zeer proper en correct geïnstalleerd. Dik tevreden van deze firma!

Airco Pellenberg Airco Pellenberg

pascal peeters
Airco PellenbergAirco PellenbergAirco PellenbergAirco PellenbergAirco Pellenberg4 months ago

Correct team! Duidelijk ervaren team… Professioneel, efficiënt, betrokken. Zeer proper afgewerkt en achtergelaten. Geen opmerkingen…!

Airco Pellenberg Airco Pellenberg

Tom Goossens
Airco PellenbergAirco PellenbergAirco PellenbergAirco PellenbergAirco Pellenberg5 months ago

Toen ik besliste om zonnepanelen te installeren, informeerde ik bij mijn buur Christophe. Hij had die van hem door DB&W Technics laten installeren. Dus besloot ik om die firma te bellen. Vanaf dat moment startte een vlekkeloos parcours: offerte, installatie, nazorg ... Alles verliep tiptop. Deze firma is een aanrader als je zonnepanelen wil installeren.

Airco Pellenberg Airco Pellenberg

Bruno Reynders
Airco PellenbergAirco PellenbergAirco PellenbergAirco PellenbergAirco Pellenberg5 months ago

Wij lieten zonnepanelen en airco plaatsen door DB&W Technics. Wij kregen gedetailleerde vrijblijvende informatie en een correcte prijsofferte. Dit schepte vertrouwen. De installatie werd naar onze wensen op de afgesproken data zeer proper uitgevoerd door ervaren, vriendelijke en professionele installateurs die alles kraaknet achterlieten. Wij zijn super tevreden. Een echte aanrader! Dank aan al de medewerkers van DB&W Technics.

Airco Pellenberg Airco Pellenberg

Jeroen Mertens
Airco PellenbergAirco PellenbergAirco PellenbergAirco Pellenberg6 months ago

Duidelijke uitleg en informatie, tot in de details, daarna zeer vlotte en goede plaatsing door vriendelijke en gemotiveerde mensen. Tot nu toe werkt alles naar behoren. Aanrader!

Airco Pellenberg Airco Pellenberg

Cyril Hendriks
Airco PellenbergAirco PellenbergAirco PellenbergAirco PellenbergAirco Pellenberg7 months ago

Zeer vriendelijk en netjes afgewerkte warmtepomp installatie. Denkt actief mee en komt met goede suggesties ten aanzien van plaatsing. Kleine problemen die na installatie opduiken worden ook snel opgepakt en opgelost.

Airco Pellenberg Airco Pellenberg

Bailey Butts (Philip)
Airco Pellenberg11 months ago

Toen ik mijn vorige woning verkocht was ik met de kopers overeen gekomen dat, als er schade zou zijn aan de zonnepanelen (er was een brand geweest), ik zou tussenkomen in de herstelling. Toen ze dus wel degelijk niet naar behoren functioneerden, kreeg ik een offerte van maar liefst 387 euro van deze firma om te zoeken naar het probleem, niet om het op te lossen. Ik heb er een andere technieker naartoe gestuurd en die ontdekte dat er één kabeltje was doorgeknipt. De heren van deze firma hebben dat dus niet willen of kunnen zien, trek zelf uw conclusies. De offerte opstellen ging vlotter!

Airco Pellenberg Airco Pellenberg

Ben Keersmaekers
Airco PellenbergAirco PellenbergAirco PellenbergAirco PellenbergAirco Pellenberga year ago

Als je verstandig wil investeren laat je je best deskundig informeren. Bij DB&W Technics moet je zijn voor de beste oplossing, échte slimme oplossingen. Niet als je gewoon op zoek bent naar de goedkoopste of de beste praatjesmaker, die vind je elders genoeg. Hier heb je de garantie dat je van bij het eerste contact met enkel juiste informatie geholpen bent. Bovendien stopt de service niet na het betalen van de factuur, de uitstekende service en dienst na-verkoop (waar je eigenlijk geen beroep op moet doen), blijft bereikbaar en zorgt steeds voor een gepaste oplossing. Kans dat wij DB&W aanbevelen? 200%!

Goede service en vooral een uitgebreide voorstelling over welke zonnepanelen,ligging van je dak en de opbrengst van je panelen en bovenal de goede en snelle plaatsing door Loïc en Shana een compatibel koppel.Wij zijn tot nu toe zeer tevreden hoe alles is verlopen.

Airco Pellenberg Airco Pellenberg

Jo
Airco Pellenberga year ago

Rare denkwijze van de zaakvoerder. Omdat ik andere offertes heb van een 'minder' goed merk vind hij het opeens niet meer interessant om langs te komen. Hij wou bellen om een uur vroeger te komen maar opeens is hij al de andere kant op aan het rijden. Maar blijkbaar ben ik niet de enige die dit soort reacties heeft gekregen.

Airco Pellenberg

Airco kopen? DB&W Technics, uw airco installateur & airco plaatster in Pellenberg. Gratis offerte.

Het kiezen van de juiste airco in Pellenberg kan een ontmoedigende taak lijken. Met zoveel opties zoals split airco, multi split airco, en mobiele airco's, is het essentieel om de juiste airco voor uw behoeften te vinden.

DB&W Technics staat klaar om u te helpen bij deze keuze, van het verkrijgen van een airco offerte tot het installeren van de beste airco voor uw ruimte.

Offerte Airco Pellenberg: Kies voor de kwaliteit van DB&W Technics

Wanneer u overweegt een airco te kopen in Pellenberg, is het aanvragen van een offerte airco Pellenberg een belangrijke eerste stap. Deze offerte geeft u inzicht in de gemiddelde kosten en de verschillende opties die beschikbaar zijn, inclusief inclusief installatie.

Bij DB&W Technics begrijpen we dat de kostprijs een belangrijke factor is en bieden we gratis offertes aan om u te helpen bij uw keuze.

Waarom Kiezen Voor Mitsubishi?
DB&W Technics kiest ervoorom uitsluitend met toestellen te werken van Mitsubishi, vanwege hun innovatieve technologieën, zoals de inverter airco en split-unit designs, zorgen voor optimale prestaties met minimale energieverspilling.

Door te kiezen voor Mitsubishi, kiest u voor een duurzame, betaalbare en hoogwaardige oplossing voor uw klimaatregeling.

Airco Pellenberg
Certificering & Regelgeving
Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kernwaarden van Mitsubishi. Hun systemen voldoen aan de strengste Europese energie-labels en zijn voorzien van het F-gassen certificaat.
Bij DB&W Technics zijn we er trots op dat we producten leveren die voldoen aan de hoogste normen en regelgeving. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze investeren in een airconditioning systeem van topkwaliteit.

Multi Split Airco: Efficiënte Koeling voor Meerdere Ruimtes

De multi split airco is een uitstekende keuze voor wie grote ruimtes of meerdere kamers wil koelen of verwarmen zonder meerdere buitenunits te hoeven installeren.

Met slechts één buitenunit en meerdere binnenunits kan een multi split systeem uw hele huis efficiënt koelen of verwarmen.

Multi Split Buitenunit: Het Hart van het Systeem

De multi split buitenunit is de kern van dit systeem. Het is ontworpen om koude lucht te leveren aan meerdere binnenunits in verschillende kamers.

Dit maakt het een veelzijdige en kostenbesparende oplossing, vooral in grotere huizen of kantoren in Pellenberg.

Split Airco: Perfect voor Kleinere Ruimtes

Een split airco is ideaal voor kleinere ruimtes of voor diegenen die een stille airco nodig hebben.

Met een binnenunit en een buitenunit, biedt het een efficiënte koeling en verwarming met een relatief stille werking, ideaal voor slaapkamers of kleinere kantoren.

Meerdere Binnenunits: Flexibiliteit en Comfort

Het installeren van meerdere binnenunits gekoppeld aan één multi split buitenunit kan een kostenefficiënte manier zijn om meerdere ruimtes in uw huis of kantoor te koelen.

Deze aanpak biedt de flexibiliteit om de temperatuur in elke kamer afzonderlijk te regelen.

Airco Pellenberg

Airco Pellenberg: Wat moet je airco systeem kunnen doen?

Moderne airconditioning systemen bieden meer dan alleen koeling; ze kunnen ook worden gebruikt voor verwarming. Dit maakt ze een veelzijdige optie voor het regelen van het klimaat in uw huis of kantoor, ongeacht het seizoen.

Koelen: Essentieel voor Comfort

Koelen is de primaire functie van een airco. Of het nu gaat om een mobiele airco voor een kleine ruimte of een multi split systeem voor meerdere kamers, DB&W Technics zorgt ervoor dat uw ruimte efficiënt wordt gekoeld.

Verwarmen: Een Extra Functie van Uw Airco

Naast koelen, kunnen veel airco's ook worden gebruikt voor verwarmen. Dit is een handige functie, vooral tijdens de koudere maanden in Pellenberg, waardoor u kunt genieten van een comfortabele temperatuur in uw huis of kantoor.

Welk type airco heb ik nodig? Wij geven advies op maat!

Het kiezen van het juiste type airco is cruciaal. Of u nu een split airco, een multi split airco, of een mobiele airco overweegt, elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen.

DB&W Technics biedt een breed scala aan opties en helpt u de juiste airco te vinden voor uw situatie. Contacteer ons voor een vrijblijvend plaatsbezoek in Pellenberg en nadien u ontvangt een gratis airconditioning offerte.

Één Buitenunit: Eenvoud en Efficiëntie

Het gebruik van slechts één buitenunit in een multi split systeem biedt een gestroomlijnde en efficiënte manier om meerdere binnenunits te bedienen.

Dit is vooral voordelig voor grotere woningen of bedrijven in Pellenberg, waar u verschillende ruimtes apart wilt kunnen regelen.

Stille Airco: Rust en Comfort

Een stille airco is een belangrijke overweging voor velen.

DB&W Technics biedt opties die niet alleen effectief koelen of verwarmen, maar dit ook doen met minimale geluidsproductie, wat zorgt voor een ongestoorde rust of werkruimte.

Vaste Airco: Een Langetermijnoplossing

Een vaste airco, zoals een split airco of multi split airco, is een langetermijninvestering in uw comfort. Deze systemen bieden niet alleen efficiënte koeling, maar kunnen ook bijdragen aan de waardeverhoging van uw woning.

DB&W Technics kan u adviseren over het type airco dat het beste past bij uw behoeften en uw huis in Pellenberg.

Airco Kopen Pellenberg: Wat te Overwegen

Bij het kopen van een airco zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden.

Dit omvat het vermogen van de airco, de grootte van de ruimte die gekoeld of verwarmd moet worden, en specifieke kenmerken zoals energie-efficiëntie en geluidsniveau.

Een professionele installateur zoals DB&W Technics kan u helpen bij het maken van de beste keuze.

Verlaagd Btw Tarief en Goedkope Airco

In sommige gevallen kunt u profiteren van een verlaagd btw tarief bij de installatie van een airco. DB&W Technics kan u adviseren over de beschikbare opties en eventuele subsidies.

Professionele Airco Installateur in Pellenberg: Kwaliteit en Zekerheid

Een professionele airco specialist is essentieel voor een correcte en efficiënte installatie van uw airco in Pellenberg. Bij DB&W Technics bent u verzekerd van kwalitatieve montage en een betrouwbare service.

Airco Plaatsen: Een Zorgvuldig Proces

Het laten plaatsen van een airco is een proces dat precisie en expertise vereist. DB&W Technics zorgt ervoor dat elke installatie vakkundig en efficiënt wordt uitgevoerd, waardoor u verzekerd bent van een optimaal functionerend systeem.

Afvoerslang: Een Belangrijk Detail

Bij de installatie van bepaalde airco's is een afvoerslang nodig om condenswater af te voeren. DB&W Technics zorgt ervoor dat alle noodzakelijke onderdelen correct worden geïnstalleerd voor een naadloze werking van uw airco.

Isolatie: Een Belangrijke Overweging

Goede isolatie in uw huis of kantoor kan de efficiëntie van uw airco aanzienlijk verbeteren. DB&W Technics kan advies geven over hoe u het meeste uit uw airconditioningsysteem kunt halen.

Extra Opties: Personaliseer Uw Airco

Er zijn extra opties beschikbaar voor uw airco, zoals afstandsbediening, onderhoudscontracten, en verwarmingsopties. Deze extra's kunnen het comfort en gebruiksgemak van uw airco aanzienlijk verbeteren.

Vermogen: Afgestemd op Uw Behoeften

Het vermogen van een airco is een cruciale factor om te overwegen. DB&W Technics helpt u een systeem te kiezen met het juiste vermogen voor de grootte en aard van uw ruimte, zodat u altijd efficiënt en effectief kunt koelen of verwarmen.

Voorrijkosten: Transparant en Eerlijk

DB&W Technics hanteert transparante en eerlijke voorrijkosten. Wij zorgen ervoor dat alle kosten vooraf duidelijk zijn, zonder verborgen extra's, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Inclusief Btw: Geen Verborgen Kosten

Alle prijzen die door DB&W Technics worden aangeboden zijn inclusief btw. Dit betekent dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan wanneer u de uiteindelijke factuur ontvangt.

Montagekosten: Duidelijk en Transparant

De montagekosten van uw airco worden vooraf duidelijk gecommuniceerd. DB&W Technics staat garant voor een professionele installatie tegen een eerlijke prijs, zodat u kunt genieten van uw nieuwe airco zonder zorgen over onverwachte kosten.

Aangesloten: Klaar voor Gebruik

Zodra uw airco aangesloten en geïnstalleerd is door onze professionals, is het direct klaar voor gebruik. U kunt genieten van onmiddellijke verkoeling of verwarming, afhankelijk van uw behoeften.

Wat mensen zeggen over DB&W Technics

Zonnepanelen kopen? Als installateur van zonnepanelen zorgen we voor een kwaliteitsvolle installatie en zijn we daarnaast bereikbaar voor iedereen die hulp nodig heeft met onderhoud & herstellingen van zonnepanelen.

Vandaag zijn ze bij ons de zonnepanelen komen plaatsen. ALLES is zeer professioneel verlopen.Van de verkoper tot de plaatsers is alles zeer uitgestippeld gebeurd. Ons hoed af voor Nico(plaatser) en... read more

Airco Pellenberg Olivia Uzun
oktober 12, 2020
Airco Pellenberg
Jan Vranken
Via een goede kameraad bij DB&W terechtgekomen. Duidelijke offerte, topproducten en zeer proper en correct geïnstalleerd. Dik tevreden van deze firma!
Airco Pellenberg
pascal peeters
Correct team! Duidelijk ervaren team… Professioneel, efficiënt, betrokken. Zeer proper afgewerkt en achtergelaten. Geen opmerkingen…!
Airco Pellenberg
Tom Goossens
Toen ik besliste om zonnepanelen te installeren, informeerde ik bij mijn buur Christophe. Hij had die van hem door DB&W Technics laten installeren. Dus besloot ik om die firma te bellen. Vanaf dat moment startte een vlekkeloos parcours: offerte, installatie, nazorg ... Alles verliep tiptop. Deze firma is een aanrader als je zonnepanelen wil installeren.
Airco Pellenberg
Bruno Reynders
Wij lieten zonnepanelen en airco plaatsen door DB&W Technics. Wij kregen gedetailleerde vrijblijvende informatie en een correcte prijsofferte. Dit schepte vertrouwen. De installatie werd naar onze wensen op de afgesproken data zeer proper uitgevoerd door ervaren, vriendelijke en professionele installateurs die alles kraaknet achterlieten. Wij zijn super tevreden. Een echte aanrader! Dank aan al de medewerkers van DB&W Technics.
Airco Pellenberg
Jeroen Mertens
Duidelijke uitleg en informatie, tot in de details, daarna zeer vlotte en goede plaatsing door vriendelijke en gemotiveerde mensen. Tot nu toe werkt alles naar behoren. Aanrader!
Airco Pellenberg
Cyril Hendriks
Zeer vriendelijk en netjes afgewerkte warmtepomp installatie. Denkt actief mee en komt met goede suggesties ten aanzien van plaatsing. Kleine problemen die na installatie opduiken worden ook snel opgepakt en opgelost.
Airco Pellenberg
Ben Keersmaekers
Als je verstandig wil investeren laat je je best deskundig informeren. Bij DB&W Technics moet je zijn voor de beste oplossing, échte slimme oplossingen. Niet als je gewoon op zoek bent naar de goedkoopste of de beste praatjesmaker, die vind je elders genoeg. Hier heb je de garantie dat je van bij het eerste contact met enkel juiste informatie geholpen bent. Bovendien stopt de service niet na het betalen van de factuur, de uitstekende service en dienst na-verkoop (waar je eigenlijk geen beroep op moet doen), blijft bereikbaar en zorgt steeds voor een gepaste oplossing. Kans dat wij DB&W aanbevelen? 200%!
Airco Pellenberg
patrick vanderhoeven
Goede service en vooral een uitgebreide voorstelling over welke zonnepanelen,ligging van je dak en de opbrengst van je panelen en bovenal de goede en snelle plaatsing door Loïc en Shana een compatibel koppel.Wij zijn tot nu toe zeer tevreden hoe alles is verlopen.
Airco Pellenberg
Monteur gezocht? U kan bij ons terecht voor:
  • Plaatsing van PV-installaties
  • Zonnepanelen reinigen
  • Controle van zonnepanelen
  • Zonnepanelen & omvormers herstellen
  • Coating voor zonnepanelen
  • Plaatsing van laadpalen
  • Plaatsing van thuisbatterijen
  • Plaatsing van warmtepompboilers
  • Plaatsing van airconditioning
Wij zijn actief in de regio's Limburg, Antwerpse Kempen
en Vlaams-Brabant.

Heeft u een project voor ons?

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.
Vandermarckestraat 43B
3560 Lummen (Limburg)
Yves De Bruycker
0495 36 26 99
BTW
BE0812.717.369
Copyright © DB&W TECHNICS • Privacy & cookies SitemapRegioWebsites
×